5121 IEC C14 napajalni modul s filtrom

SCHURTER lansira novo kompaktno serijo napajalnih modulov 5121. Vtičnica IEC C14 je obdana z zaprtim kovinskim ohišjem s čimer učinkovito ščiti omrežni vhod. Nova serija filtrov je na voljo kot standardna ali medicinska različica za nazivni tok do 10 A / 15 A z žično povezavo.

Omrežni vhod je pogosto kritična odprtina v ohišju. Motnje prek napajalnih kablov in motnje, ki sevajo skozi odprtino, pridejo v ohišje ali iz njega. Nova serija napajalnih modulov 5121 ponuja kompaktno rešitev za preprečevanje teh motenj.

Nova serija napajalnih modulov je posebej primerna za aplikacije z zelo majhnimi vgradnimi globinami, ki zahtevajo hkratno visokofrekvenčno filtriranje omrežnega vhoda. Vhodni filter modula 5121 zanesljivo ščiti visokofrekvenčne motnje, ki se prenašajo po kablih ali sevajo zaradi popolnoma zaprtega kovinskega ščita in kondenzatorjev. Motnje v spodnjem frekvenčnem območju lahko zanesljivo ublažimo z dodatnimi kondenzatorji in dušilkami na tiskanem vezju. Predvsem motnje v nizkofrekvenčnem območju < 10 MHz se v glavnem prenašajo preko kablov, kar pomeni, da ni nujno, da so komponente filtra nameščene na omrežnem vhodu in jih je mogoče preprosto namestiti na tiskano vezje. SCHURTER za ta namen ponuja široko paleto tokovno kompenziranih in linearnih dušilk.
Tipične aplikacije so medicinska, laboratorijska, avdio in video oprema ter industrijski sistemi.

Več opcij montaže
Nova serija modulov je na voljo s tremi opcijami montaže:

  • vijačna montaža s sprednje strani s plastično prirobnico,
  • vijačna montaža s sprednje ali zadnje strani s kovinsko prirobnico in
  • zaskočna montaža s sprednje strani.
Vse različice zagotavljajo optimalen električni kontakt montažne plošče zahvaljujoč široki kovinski prirobnici. Zaprto ohišje modula deluje kot optimalna zaščita omrežnega vhoda.

Odobritve
Serija 5121 je certificirana za tokove do 10 A/250 VAC v skladu z IEC in 15 A v skladu z UL/CSA pri 125/250 VAC. Ima odobritve ENEC, CQC in cURus.

 

TEHNIČNI LIST