PLAČILNI POGOJI

Cene

Vse cene v spletni trgovini www.elbacomp.si so izražene v EUR (€) in vključujejo predpisani davek na dodano vrednost (DDV).

Veljavnost ponudbe je 3 dni. Pri nakupu veljajo cene ob potrditvi naročila. Pridružujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega opozorila.

Izdani račun vsebuje poleg cene izdelka in pripadajočega davka na dodano vrednost tudi strošek pošiljanja. Zavezanci za DDV morajo pri naročilu predložiti identifikacijsko številko. Že izdanih računov ne moremo spreminjati.

Veljavnost ponudbe

Pridružujemo si pravico do dnevne spremembe cen brez predhodnega opozorila, razen če ni posebej navedeno (akcije, posebni popusti). Veljavnost akcije je navedena ob sami akcijski ponudbi. Akcijske cene so omejene samo na spletno prodajo.

Izdelki v akciji so na voljo le v spletni trgovini. Pri nakupu veljajo cene ob potrditvi naročila. Če izdelka ni na zalogi, si pridržujemo pravico do spremembe cene, o čemer boste nemudoma obveščeni.

Zaradi vsakodnevnega osveževanja artiklov na spletni strani lahko pride do napak v ceni, sliki ali tehničnih podatkih. Na te napake ne moremo vplivati in zanje ne odgovarjamo. V primeru velikega odstopanja cen ali tehničnih podatkov vas bomo o spremembi vašega naročila obvestili.

Plačilo izdelkov

Naročene izdelke lahko plačate na naslednje načine:

  • plačilo s kreditnimi karticami preko spletne trgovine:
    na voljo so Mastercard, Maestro/Ba in Visa kartica
  • plačilo po predračunu:

Predračun, ki vam ga posredujemo, je veljaven 3 dni. Naročila ne obravnavamo, dokler predračun ni poravnan. Dobavni rok začne teči na dan plačila predračuna. Po preteku 3 dni ga brišemo iz sistema. Pri plačilu predračuna obvezno navedite v sklic številko predračuna zaradi lažjega spremljanja plačil. Predračun poravnajte na transakcijski račun, ki je naveden v rubriki ''podatki podjetja''.

Ponudnik kupcu izda račun v elektronski obliki. Kupčevo naročilo, ki se obravnava kot kupoprodajna pogodba, je v elektronski obliki shranjeno na strežniku podjetja ELBACOMP d.o.o. in je kupcu dostopno v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu. 

DOBAVA BLAGA

Dobava in dostava blaga

Po oddaji naročila v spletni trgovini boste prejeli obvestilo, da je vaše naročilo »V obdelavi«. Vsa naročila iz spletne trgovine, prejeta do 12:00 ure, bodo obdelana še isti dan. Naročene izdelke vam bomo pripravili in odposlali, če bo le mogoče, v roku 1 – 3 dni. V kolikor to ne bo mogoče, vas bomo o tem obvestili. Če se z dodatnim rokom ne boste strinjali, boste lahko odstopili od pogodbe brez dodatnih stroškov. V tem primeru vam bomo morebitna predplačila vrnili.

Dostava blaga

Izdelke bomo dostavili preko Pošte Slovenije, ki zagotavlja dostavo pošiljk po sistemu »Od vrat do vrat«, kjerkoli v Slovenji. Pošiljke dostavljajo tudi ob sobotah, oziroma v skladu z urnikom dostave Pošte Slovenije za prejemnikov kraj. Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije. Dostava v tujino zaenkrat ni mogoča. Vse pošiljke so zavarovane v skladu s splošnimi pogoji poslovanja Pošte Slovenije d.o.o. Podjetje ELBACOMP d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe dostavne službe.

Blago bo dostavljeno na naslov, ki ste ga navedli v naročilu. Če v času dostave niste dosegljivi ali dostava iz drugih razlogov ni možna, se bo dostavljalec z vami dogovoril o ponovni dostavi. ELBACOMP d.o.o. v nobenem primeru ni odgovoren za prekoračitev roka dostave.

Brezplačno pakiranje

ELBACOMP vam pripravi in zapakira naročeno blago brezplačno ne glede na vrednost paketa.

Pri spletnem nakupu nad 300 EUR je dostava brezplačna. V primeru, da vaše naročilo znaša več kot 300 EUR, boste dobili paket brez zaračunanih stroškov poštnine.

Za nakup do zneska 299,99 EUR znaša strošek dostave blaga 4,98 EUR in vključuje DDV.

Znesek poštnine je naveden že na naročilu in tudi na računu ob dostavi blaga in je zajet v znesek plačila. Poštnine se ne poravna ločeno ob dostavi.